Hvem er VoiceAware.dk?

VoiceAware.dk ejes af Suzann Rye. Suzann er 50 år, coach, underviser, foredragsholder, international Voice & Performance ekspert og forfatter til #1 US Bestseller “Your Voice is Your Calling Card”. Hun har desuden en lang, succesfuld, international karriere bag sig som sanger, performer & sangskriver.

I sit virke som underviser og coach har Suzann inspireret tusinder af mennesker verden over, og hjulpet dem med at finde og udvikle både deres fysiske og deres personlige, autentiske stemme, samt at finde styrke, skabe positiv forandring og bedre resultater. Hun betragtes som en af de førende internationale eksperter indenfor Voice & Performance Coaching, som omfatter stemmebrug/teknik, præsentation, kommunikation, udtryk, stage presence mm.

Suzanns klientel har igennem årerne udviklet sig fra hovedsagligt at være sangere og skuespillere, til nu i langt højere grad at omfatte andre typer formidlere såsom foredragsholdere, forfattere, undervisere, coaches, og forretningsfolk. Kort sagt mennesker, som har brug for at dele DERES stemme, deres budskab og ekspertise med glæde, overbevisning, entusiasme og inspiration.

Suzann har coachet og undervist sideløbende med sin musikalske karriere i ca. 25 år. Dette førte i 2000 til udarbejdelsen af hendes eget coaching program, ”The Dream Character”, og senere, i 2009, til udgivelsen af den amerikanske #1 Bestseller, ”Your Voice is Your Calling Card”. Hun har indtil videre udgivet to egne bøger i USA, og co-authored en tredje med bl.a. Dr. Wayne Dyer og Anthony Robbins, Bestselleren, ”Living in Clarity”.

Efter ca. 20 i udlandet, bl.a. UK, USA og Tyskland, vendte Suzann i 2010 hjem til Danmark, og stiftede firmaet voiceAware.dk, hvor hun, udover at hjælpe andre med at finde og udvikle deres stemme, og blive bedre til at formidle deres budskab, også tilbyder hjælp til Personlig Markedsføring for bl.a. mindre selvstændige virksomheder og jobsøgende.

 

Jeg hedder Suzann Rye, og er ekspert i formidling, noget som jeg har arbejdet med hele livet, først som sanger og scenekunstner i mange år, og siden som forfatter, underviser og foredragsholder. Hvis der er én ting jeg har lært, erfaret og oplevet igen og igen, så er det hvor utroligt vigtig det er at være autentisk i sin kommunikation, at ”tale med sin egen stemme”, at stå ved den man er, og det man siger, både fordi det føles meget bedre for en selv, men også  fordi det tilfører dit budskab en ekstra dimension af myndighed, og simpelthen gør det sprængfyldt med ekstra saft og kraft. Når man formår at VÆRE sit budskab, i modsætning til bare at tale om det, så opstår de magiske øjeblikke, som alle formidlere lever og ånder for – de øjeblikke hvor vi er i komplet symbiose med vores publikum, og både vi og DE mærker det.

Jeg kalder denne form for formidling for ”HJERTEKOMMUNIKATION” – helt simpelt. Dit publikum både hører og mærker dig. Ren forbindelse. Ærligt og autentisk.

 

For mere information om Suzann Rye, besøg US official site  www.suzannrye.com

Ønsker du at booke Suzann til din event eller til personlig coaching, så ring på 5012 5371, eller skriv til contact@suzannrye.com
Personlig coaching forgår via telefon/skype eller ved personligt fremmøde.

Ring NU gratis via SKYPE

Skype Me™!

 

Skriv et svar