Voice & Performance Coaching for Formidlere

Voice & Performance Coaching for Formidlere henvender sig til alle typer formidlere og scenekunstnere fra eksperter, foredragsholdere, forfattere, undervisere, coaches og forretningsfolk til sangere og skuespillere med lyst til mere pondus og arbejdsglæde – og ikke mindst bedre resultater. Kort sagt, dette er for dig, som har brug for at dele DIN stemme, dit budskab og din ekspertise med glæde, overbevisning, entusiasme, power og inspiration. Og så bliver det selvfølgelig UDEN stemmeproblemer fremover, uanset hvor travlt du har!

 

  • Få styr på Stemme og Udtryk og tal med den GLÆDE, ÆGTHED og POWER, du fortjener!
  • Mere power og større impact/gennemslagskraft i din person, din stemme og i din performance
  • Tænd for din X-Factor og bring din indre superstar frem!
  • Oplev hvordan det føles at “eje” scenen
  • Vis den bedste version af dig selv
  • Lær at styre hvordan andre ser og opfatter dig
  • Lær hvordan du brager ud over scenekanten som den ultimative autoritet og ekspert på dit område – samtidig med at du forbliver i øjenhøjde med publikum og skaber rapport og tillid

 

Træningen omfatter stemmebrug/teknik, præsentation/formidling/kommunikation, udtryk, signalering, stage presence, “salg” af budskab mm.

Du vil arbejde med at udvikle både din fysiske og din personlige, autentiske stemme og blive en mester i at formidle din ekspertise og dit budskab med overbevisning, gennemslagskraft og entusiasme. Vi arbejder med ”Hjertekommunikation”; at kunne åbne publikum, vinde tillid og skabe en stærk connection både på det mentale OG the emotionelle plan, således at kommunikationen og den udveksling, der finder sted, både bliver mere effektiv og mere inspirerende.

 

Er du interesseret i mere information eller ønsker du at booke Suzann til din event eller til personlig coaching, så ring på 5012 5371, eller skriv til contact@suzannrye.com
Personlig coaching forgår via telefon/skype eller ved personligt fremmøde.

Ring NU gratis via SKYPE

Skype Me™!

 

Skriv et svar