Seminars/workshops/foredrag/events

Inspiration, ny læring, udfordringer, bedre redskaber, sparring?
VoiceAware kommer gerne til jer.

Vi tilbyder skræddersyede seminars, workshops og foredrag som del af dit netværk eller program.
Kontakt Suzann på tlf 5012 5371, eller på mail contact@suzannrye.com

F.eks.: DIN Stemme, Dit Hjerte, DIN POWER!
VPC for formidlere – Hjertekommunikation 101 med Suzann Rye

Kære Suzann Rye – sådan skal det gøres! Din personlighed, formidling af råd, buskaber og erfaringer i dag gav mig en masse ting at tænke over. Så tusind tak for din måde at levere dit foredrag i dag hos Powerjobsøgerne!

Anne Dorthe Rasmussen.

 

Tusind tak for en inspirerende workshop i sidste uge. Jeg tog hjem opfyldt af en ordentlig portion muligheder og ny viden. Efterhånden som det hele fordøjes, står det klart for mig, hvad jeg har lyst til at lægge min energi i nu og hvad der en tid må ligge på ’hylden for gode muligheder. Godt med denne afklaring som helt klart skyldes dine ’nærgående’ spørgsmål på både papir og ved workshoppen.
Laila Slotø.

 

Step Up med Torben Wiese, Peter Lund Madsen, Fabiola Christensen, Anders Stjernholm, Kim Hundevadt, Carsten Islington og Suzann Rye den 7 – 9 juni 2013.

Step up hjælper dig til at tage din forretning, dit produkt og formidling et StepUp
StepUp er højaktuel inspiration nye ideer, brugbare værktøjer, fornyet energi og nyt mod til dig der er coach, ekspert, terapeut, formidler, etc – fra de allerbedste eksperter.

StepUp består af StepUp Expert der fokuserer på dig som brand, på dit produkt/ydelse din markedsposition og din økonomi – og StepUp Speaker hvor din performance, dit budskabs opbygning, din gennemslagskraft, din energi, dit budskab, kommunikation og udstråling på scenen er i fokus.

Tilmeld her: StepUpSpeaker.com